Selagi Nadiku Berdenyut

Dalam kerendahan diri,ada ketinggian budi. Dalam kemiskinan harta,ada kekayaan jiwa.Dalam kesempitan hidup,ada keluasan ilmu maka dalam nikmat anugerah yang diraih,pastikan ada keinsafan hakiki...

Sunday, 18 April 2010

RINDU MENGGAMIT,..KASIH BERPAUT

TAMAN BURUNG KUALA LUMPUR


KENANGAN MENAIKI BELON PANAS DI PUTRAJAYA


CAMERON HIGHLANDS


FISH SPA THERAPY

Syukur atas limpahan rahmat kasih sayangNya memberikan saya peluang terus lagi menulis bibit-bibit pengalaman perjalanan hidup ini. Hampir sebulan di tanahair,dipenuhi rutin santai bersama keluarga. Kebanyakkan masa dihabiskan berehat di rumah atas arahan doktor tapi sempat jugalah kami mencuri masa pergi bercuti. Terima kasih tidak terhingga kepada semua yang tidak purus-putus memberikan semangat. Terima kasih jua atas ucapan tahniah yang diberi meskipun rasanya masih terlalu awal lagi..InsyaAllah raya haji nanti..semoga segalanya dipermudahkan...amin.
MARIANI

DATO AZIZ SATAR

DATO' AZIZ SATAR

ROSNANI JAMIL

DATO' MARIA MENADO

DATO' JINS SAMSUDIN


Peluang yang ada tidak disia-siakan,saya juga sempat berkunjung ke Pesta Buku Malaysia 2010 serta berkesempatan merakamkan beberapa foto kenangan bersama beberapa penulis serta selebriti tanahair. Sekadar ini dahulu yang dapat saya kongsikan bersama buat waktu ini.

No comments:

Post a Comment